The Mudhoney på facebook

The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneyonsdag, april 24th, 2019 at 1:00am
Trænger du også til et glas??
🍸🍸🍸
Det gjorde vi helt sikkert da The Mudhoney så ud som på billedet for to år siden...
Kom ned og prøv en Bel Air Spritz, som består af Aperol, Brooklyn Bel Air Sour, danskvand, appelsinskive og is!
The Brooklyn Brewery
🌞
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, april 18th, 2019 at 12:28am
Påskeferie? 🐣
Hvorfor ikke fejre med månedens cocktail: The Fat Lady Sings?
Den går SÅ godt sammen med sol og blå himmel!
Her er den præsenteret af kreatøren selv, @tobiasvinsten fra Whammy Bar.
Glædelig påske!
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, april 13th, 2019 at 1:04am
Kom og prøv en Bel Air Spritz! Vi har helt ekstraordinært et enkelt fad Brooklyn Bel Air Sour, som ellers ikke findes i Danmark. Den kan både nydes ren, eller som en Bel Air Spritz. Komsi komsi!
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, april 5th, 2019 at 2:26am
Yiiihaaaw! Så er MUDDY IPA version 2 endelig frigivet! Tak til People Like Us for at brygge den lækreste bajer til Mudden. Der er stadig masser af gratis prøver tilbage!! Og PLU har overtaget køleskabet i dag. Kom og prøv de lækre varianter! @peoplelikeusdk #peoplelikeusdk #themudhoney #muddyipa #releasefest #craftbrew #øl #ipa #solenskinnerkomsårødder
The Mudhoney
The Mudhoneyonsdag, april 3rd, 2019 at 5:36am
ØL launch på torsdag!!!
Kom og smag vores nye Muddy IPA fra fantastiske @peoplelikeusdk
Vi glæder os så meget til at præsentere jer for version 2 af denne geniale bajer!
Der bliver desuden lejlighed til at smage andre spændende øl fra PLU idet vi kører en fridge take-over på nogle af bryggeriets flaskeøl!
🍻🍺🍻🍺😍😍🍺🍻🍺