The Mudhoney på facebook

The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, september 14th, 2019 at 12:30am
Flot artikel idag i @ibyendk om @crunchyfrogrecordings og deres 25 års jubilæum. Hør bl.a. om hvordan de sammen med @mortenvarano startede bar-samarbejdet.
På billedet Yebo og @jessitolf fra Crunchy.
Kan I genkende lokationen?
.
#Repost @crunchyfrogrecordings
• • • • • •
Hey you! Yes you 👈...
Go get @politiken today!
There is a piece on #crunchy25 and how we got started with the bar projects.
On the photo is Yessibo at @themudhoney...
@ibyendk
:::
:::
#crunchyfrogdk #crunchy25 #yessibo #yebo #themudhoney #whammybaramar #cranebrothersbar #tahongalounge
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, september 10th, 2019 at 10:26pm
Månedens Cocktail September 🍁:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
🍒 🍒 CHERRY LIPS 🍒 🍒
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Maraschino-kirsebær muddlet og rystet med Bushmills whiskey, citron- og appelsinsaft, sukkerlage og æggehvider. Pyntet med et cocktailbær.
Skabt af @alesukmar fra @cranebrothersbar
:::
#themudhoney #cranebrothersbar #månedenscocktail #cherrylips #indiansummer (snart) #sensommerdrink #guldbergsgade #nørrebro #copenhagenbars #copenhagen
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, august 6th, 2019 at 1:58am
Månedens cocktail i august:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AMARGARITA 🥒🍈🥒🍈🥒
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tequila, lime, triple sec, muddlet agurk, rystet med salt, peber og sukker. Plus et stænk af Onkel G’s ananas/habanero sauce.
Cool ’n’ Spicy!
🌶🌶🌶
Courtesy of @Whammy Bar - udviklet af @Tobias Vinsten
The Mudhoney
The Mudhoneysøndag, august 4th, 2019 at 10:15pm
SØNDAG 4/8
Åbner først kl 15:45
på grund af sygdom!
We open at 3:45pm due to illness.
The Mudhoney
The Mudhoney shared a photo.mandag, juli 8th, 2019 at 7:52pm
Deltag i kommende weekends Jazz quiz til ★★ Fringe Jazz Fest 2019 ★★. Du kan bla vinde gavekort til The Mudhoney og vores søster bar Whammy Bar.