The Mudhoney på facebook

The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneysøndag, juli 15th, 2018 at 4:14am
Gør som Patsy! Tag på The Mudhoney og drik efter midnat! YES! Fra i dag holder vi åbent til 01 fredag og lørdag. Komsi komsi!!!
The Mudhoney
The Mudhoneymandag, juli 2nd, 2018 at 5:09pm
Vi fremtids sikrer lige vores strømtilførsel, så morgenkaffen bliver ca. 30 min. forsinket!
Men vi er her og man kan få en krammer mens man venter!
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, juni 28th, 2018 at 2:54am
MUDDY IPA in the house! Kom og smag den lækre sommerlige IPA fra @peoplelikeusdk. Skabt især til The Mudhoney. Fås dog også på #whammybaramar! Den er læggi og der er gratis smagsprøver NU!!!
The Mudhoney
The Mudhoney updated their profile picture.torsdag, juni 21st, 2018 at 7:43am
The Mudhoney
The Mudhoneysøndag, juni 17th, 2018 at 11:35pm
🍸TORSDAGS TILBUD 🍸

Denne kommende torsdag har vi 2-for-1-spezial-price-for-you tilbud på 3 stærke cocktails, som alle sammen har det tilfælles at de er lavet på en verdensklasses gin. 👌

Plateau GIN

Plateau håndlavet gin er udtænkt fra ambitionen om at skabe en gin med en kant ved at blande usædvanlige ingredienser og arbejde med det bedst mulige destilleri for at få et verdensklasse resultat.

Det er derfor, du vil finde usædvanlige ingredienser som dragefrugt, kaffe, lakrids blandet med klassiske ingredienser som orris rod, angelica rod, enebær, frisk lime og orange.

Hvis du tager alt dette, og derefter tager til Nordsverige, hvor de laver deres egen rigtig flotte basis-spiritus fra vinterbyg så har du et unikt produkt brygget af danskeren Tonny Svensson