The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoney was live.lørdag, september 26th, 2020 at 6:15pm
The Mudhoney
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, september 17th, 2020 at 8:10am
NYE nye regler! Lad os få det bedste ud af det!
Fra i dag skal vi lukke kl 22, så kom TIDLIGT og hyg med os så længe vi overhovedet kan!! Det er også nu en regel, at gæster skal bære mundbind indtil de har sat sig. Derefter kan du slappe HELT af. Vi skal nok hjælpe dig med at huske alle de spændende regler, og spørg gerne efter et mundbind hvis du mangler et.
#wecandothis
🍻😷💪😷💪😷🍻
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, september 15th, 2020 at 1:41pm
Indian summer spritz på Mudden??
25° og vi har dejlig sol på fortovet....
Muligvis årets sidste sommerdag....
Let's do this!
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, september 10th, 2020 at 9:27am
Vi har tilføjet to nye til striben af øl fra @brooklynbrewerydk; Defender IPA & Summer Ale. De smager af mer'!!
🍻🍻🍻
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, september 1st, 2020 at 7:47am
Månedens Cocktail September:
🍸🍸🍸
CHARTREUSE DAIQUIRI
Grøn Chautreuse likør, lime og sukkersirup toppet med tonic og limeskal.

Dekadence i et glas!
Chartreusen har været fremstillet siden 1737 og er skabt af Karteusermunkene som en livsforlængende eliksir. Den består af 130 forskellige, hemmelige urter og har givet navn til den karakteristiske, grønne Chartreuse farve - omtalt i Tarantino filmen Death Proof: “The only liqueur so good they named a color after it.”

Fås på Mudden fra idag d. 1/9!
Udviklet af @vincent_soegaard fra @whammybaramar

Åbningstider: alle dage fra 14-24.