The Mudhoney på facebook

The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, november 16th, 2018 at 11:09pm
🍷🍷GLØGG PÅ MUDDEN!!🍷🍷
Julen sniger sig langsomt ind på os på The Mudhoney. Fra idag kan du få vores dejlige hjemmekrydrede glögg. Den fås i en hvid og en rød variant!
Fredagsglögg??

:::::::::
#themudhoney #guldbergsgade #nørrebro #glögg #gløgg
The Mudhoney
The Mudhoney shared CRUNCHY FROG's post.fredag, november 16th, 2018 at 9:26am
Stor tak til barchef Thomas for en fantastisk indsats på The M og søsterbarerne Whammy Bar og Crane Brothers. Kom hjem på besøg tit!!!
The Mudhoney
The Mudhoney shared Tahonga Lounge's post.onsdag, november 14th, 2018 at 8:13am
Hvis du har din gang i Hillerød og Nordsjælland og har brug for et sted at holde din fest, intimkoncert eller fredagsbar, så tjek dog lige søsterbaren Tahonga Lounge ud. Ny hjemmeside oppe nu!
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, november 3rd, 2018 at 4:14am
Hvorfor ikke kickstarte weekenden hos papegøjerne på The Mudhoney med en skøn drink? Her en Dirty Pink Lemonade! Uhm! God fredag aften!
:
#themudhoney #dirtypinklemonade #nørrebro #guldbergsgade
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, november 1st, 2018 at 1:46am
🎃 GLÆDELIG HALLOWEEN 🎃 - til store og små!
Vi har slik (og måske ballade) til små uhyrer og spøgelser 👹🧙‍♀️🧟‍♀️💀👻🧛‍♀️
Og dobbelt op på Bloody Marys, altså 2 for 1s pris til de voxne mellem kl 16-20 🍷🍷