The Mudhoney på facebook

The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoney shared a photo.mandag, juli 8th, 2019 at 7:52pm
Deltag i kommende weekends Jazz quiz til ★★ Fringe Jazz Fest 2019 ★★. Du kan bla vinde gavekort til The Mudhoney og vores søster bar Whammy Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneymandag, juli 1st, 2019 at 10:27pm
Månedens cocktail i juli:
STRAWBERRY BASIL SOUR
🍓🍹🍓🍹🍓🍹🍓🍹🍓🍹🍓🍹
Friske jordbær og basilikum muddlet og rystet med gin, lime, sukkersirup og æggehvider. - Toppet med lidt tonic og pyntet med basilikum.
SOMMER I ET GLAS, baby 🌞🌞🌞
Kreeret af Ales fra Crane Brothers
The Mudhoney
The Mudhoneyonsdag, juni 26th, 2019 at 9:22pm
29° på Nørrebro idag.... 🥵
Så trænger vi sgu til en milkshake!
Hvorfor ikke en boozy Lumumba Shake? Eller den alkoholfrie variant Choko Shake - børnenes favorit!

Røres på vores flotte, mintgrønne Hamilton Beach milkshakemaskine fra 50'erne.
Få den hos os eller tag den med!
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, juni 22nd, 2019 at 1:49am
Flot artikel I Politiken idag om vores dejlige, forfriskende milkshakes og ikke mindst vores baby: Hamilton Beach vintage milkshake maskine fra 50'erne!
Yay!
Artikel skrevet af Marie Holm!
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, juni 21st, 2019 at 8:57pm
Sommeren er grøn!
🍀🌳🥑🌴🌵🌿🍸🍾🌱🍃🍈🍏🍐
Ryg med på "Ring of Hell Fire"! Vores grønne, boozy, avokado shake med habanero sirup. Og virgin varianten: "Ring of Fire". Den er yummie!
Glædelig fredag!