The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, marts 28th, 2020 at 1:52pm
QUARANTINI COCKTAIL - til MUDDEN I STUEN.
(skal nydes sammen med "UNDER VARMERE HIMMELSTRØG" -playliste, se forrige post)

50ml vodka
10ml dry vermouth
1/2 tsk af din bedste, lyse eddike (lagereddike, hvis du intet andet har, because quarantine) blandet med en lille smule rørsukker og (hvis du har det) en lillebitte sjat appelsin juice (just a squeeze)

Glas i fryser forinden (minImum 15 min) - helst martiniglas, men hvad som helst, because quarantine
Vermouth + eddikeshizzle i shaker med is
Ryst til der er frost på ydersiden
Si vermouth og eddikeshizzle fra
Behold isen!
Hæld vodkaen over
Ryst godt
Skænk op (minus is) i nedkølet glas, gerne filtreret gennem en maske

Udviklet af ex-bartender Sebastian fra Whammy Bar.
Mixet af Ulrik Nalna Petersen
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, marts 28th, 2020 at 1:41pm
MUDDEN I STUEN! - hjemmebar med The Mudhoney.
Vi savner at se jer allesammen og håber at I kommer OK igennem krisen.
Vi har skabt en lækker Quarantini cocktail til jer, som I kan nyde til en af vores dejlige playlister. På den måde håber vi I kan få jer lidt Muddy stemning derhjemme.
Vi glæder os til når vi kan åbne op igen og se jeres smukke ansigter!
Her kommer playlisten, UNDER VARMERE HIMMELSTRØG.
For opskrift og instruktionsvideo af Quarantini, se næste post!
❤️❤️❤️🍹🍹🍹
The Mudhoney
The Mudhoneytorsdag, marts 12th, 2020 at 8:52am
Kære venner.
Vi holder lukket og følger myndighedernes anbefalinger.
Håber snart at se jer (ALLE!) igen.
The Mudhoney
The Mudhoneylørdag, marts 7th, 2020 at 1:17pm
@alesukmar fra søsterbaren @cranebrothersbar i Chillerød præsenterer sin fantastiske cocktail PURPLE DEVIL, som er denne måneds cocktail!!
Bourbon og sukkersirup rystet med citronsaft og toppet med rødvin (rør rundt før du nyder den).
Kom ud til et glas i aften!
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, marts 6th, 2020 at 5:02pm
Vi er til stede på Social Revoultion By Beer Festival @srbb_festival i morgen i Sparta Hallen og giver gratis Muddy IPA by @peoplelikeusdk ml kl 14-15.
Der er stadig billetter!!