The Mudhoney

The Mudhoney er en ny bar og kaffebar i Guldbergsgade 22 på Nørrebro i København. Vi ligger på et af byens hyggeligste og mest eftertragtede solbeskinnede små strøg med masser af liv. De drivende kræfter bag The Mudhoney er stærkt funderet i musikmiljøet. Dels er det pladeselskabet Crunchy Frog og dels de bærende kræfter på spillestedet og natklubben RUST. Der vil derfor være en stramt kurrateret musikprofil, der - ligesom interiøret - vil være farvestrålende, fræk og retro-cool. Designet leder tankerne hen på en funky, amerikansk diner i 60’ernes og 70’ernes Key West, krydret med 50 lamper designet i 70’erne af hhv. Claus Bolby og Werner Schou. Unik og original The Mudhoney vil have et bredt sortiment og fokusere på mødet mellem kaffe, milkshakes og drinks. Sloganet er ”COFFEE, SHAKES & BOOZE”. Om dagen vil der være et bredt udvalg af både de varme og kolde ikke-alkoholiske drikke. Ud over kaffe fra ama’rkanske Copenhagen Coffee Lab vil der være en symfoni af lækre milkshakes lavet på The Mudhoneys specialimporterede og meget smukke, mintgrønne Hamilton Beach DM-40 milkshake-maker fra 50’erne. Der vil være traditionelle shakes i signatur-versioner, som koldskåls- og avocado/habanero-shakes, og alkoholiske varianter som Irish Coffee-shake, vodka/lakrids-shake, Lumumba-shake, Bourbon Sour-shake etc. Der vil derudover være vine fra Vinhanen, Rå på fad fra Tuborg og udvalgte flaskeøl fra Mikkeller, samt naturligvis et udvalg af cocktails, ikke mindst dem, som indeholder kaffe! Fra starten vil The Mudhoney endvidere byde på hjemmelavet croissants, boller og yoghurt med hjemmelavet müsli. Endvidere fører vi lækre pies fra The American Pie Company. Folkene bag The Mudhoney har på kort tid slået sig fast på den københavnske barscene med åbningen af Whammy Bar på Amar i november 2016. Whammy Bar vandt i år iByen-prisen for Årets Bedste Bar.
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, maj 29th, 2020 at 4:37pm
Nej, dette er ikke Paris....
Men skøn fortovsparisersommerstemning på selveste trekanten hvor Egegade møder Birkegade på Nørrebro, baby!
Der hvor Mudden for tiden er i eksil: The Flatiron.
Kom ned!
Vi har lidt at fylde i glasset på sådan en fredagsaften i byen 🥂🍹🍸🍻
#nørrebro
@theflatironcph
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, maj 26th, 2020 at 3:03pm
Glædelig tirsdag! Som I forhåbentlig ved, bor vi for tiden nede om hjørnet i søsterbaren The Flatiron i Birkegade 10. Der er meget mere plads og bedre rammer ift de restriktioner vi er underlagt. Men dine Muddy tenders og barchef Gard "Ih, du" Milde er på arbejde, og drinxne er helt i top. Og flot er der også. Åbningstider i denne uge er:
TORSDAG 18-24
FREDAG 16-24
LØRDAG 18-24
Der kan bestilles bord på info@theflatiron.dk - eller gennem vores og "Flattens" FB-sider!
Vi saucen!
The Mudhoney
The Mudhoneyfredag, maj 22nd, 2020 at 10:00am
Kom og hyg med os.
Mudden er i eksil ovre på søsterbaren @theflatironcph og det fungerer rigtigt godt.
Vi har åbent kl 16-24 i dag og i morgen.
Vi ses til et glas! 🍸
The Mudhoney
The Mudhoneytirsdag, maj 19th, 2020 at 12:16pm
Ærede gæster!
SÅ co-åbner vi The Mudhoney på The Flatiron i morgen kl 16!!!
Tak fordi I kommer og støtter op om vores elskede bar. Vi håber at gøre dit besøg så sikkert og behageligt som overhovedet muligt. Samtidig er der en lang række regler og anbefalinger fra myndighederne, som vi også skal overholde. Der er kæmpe bøder for ikke at overholde dem, og dét vil vi ikke have. Derfor er kører vi med følgende regler på baren:

1. Overhold alle de generelle regler, som du allerede kender: hold afstand til de andre selskaber, god hygiejne og hav ja-hatten på ift. andres henstillinger. Især vores ansattes.
2. Nyd dit selskab, og bliv i dit selskab. Gå ikke selv op og bestil i baren. Vi skal nok prøve at betjene dig så hurtigt som muligt.
3. Bestil meget gerne samlet i gruppen, så får alle gæster i baren hurtigere betjening.
4. For at få plads til så mange som muligt, på den mest ansvarlige måde, kan vi komme til at bede dit selskab om at flytte bord, så andre tørstige godtfolk kan få sig en drink. Det er et stort puslespil at overholde alle reglerne samtidig. Bær over med os, og glæd dig over lidt motion, hvis det sker.
5. Barens ansattes ord er lov. Selv hvis du ikke forstår alle reglerne eller vores fortolkning af dem, så bliver vi desværre nødt til at insistere på, at alle henstillinger fra din tjener eller bartender efterfølges. Alternativet er at hænge ud et andet sted, og vi vil meget hellere have dig her hos os.
Tusind tak og SKÅL!
The Mudhoney
The Mudhoney is feeling happy at The Flatiron.lørdag, maj 16th, 2020 at 7:26am
The Flatiron
Hej venner. JA fra på onsdag kan I møde hinanden og os fra Mudden nede om hjørnet på vores søsterbar The Flatiron. I første omgang har vi bestemt os for, at åbne dørene for jer dér, da der er mere plads og vi bedre kan passe på hinanden og holde afstand. Vi GLÆDER os, og håber, at I kommer og hilser på!

NB: For at overholde alle retningslinjer og stadig have plads til så mange af jer herlige mennesker som muligt, bliver det udelukkende siddende selskaber og bordservering. Det bliver hyggern!!!